Publicitat
Confidencial · 20 de Novembre de 2019. 00:23h.

Sánchez té una altra sortida

La 'gran coalició' amb el PP

Sánchez té una altra sortida

Pedro Sánchez i Pablo Casado, a la Moncloa

Pedro Sánchez està plantejant la negociació amb Esquerra, per aconseguir el suport o l'abstenció dels diputats d'aquest partit al Congrés a la seva eventual investidura com a futur president de Govern espanyol. I analitza aquesta negociació com si fos la seva única alternativa a hores d'ara per propiciar un desbloqueig de la paralització política i institucional de l'Estat.

Tanmateix, fonts del PSOE diuen que Sánchez està partint d'una base falsa, perquè sí que té una altra sortida, consistent a un eventual pacte amb el PP, que pot generar l'anomenada gran coalició. Es tracta d'una sortida que és perfectament homologable amb les fórmules que s'estan aplicant a d’altres països europeus.

Aquestes misms fonts diuen a més que un Govern espanyol que depengui del suport d'Esquerra seria extremadament inestable, entre d’altres qüestions, perquè cada vegada estan més a prop les pròximes eleccions catalanes. I també és evident que el partit de Junqueras sotmetria al PSOE a unes exigències contínues, la qual cosa  faria inviable la legislatura.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#1 Telamarinera , Vng, 20/11/2019 - 13:08

La previsible sentencia le hizo a Pedro, firmar con Pablo. Se imaginan a un Iglesias, sin acuerdo de gobierno, cuáles serían sus comentarios sobre “la sentencia”.?

#1.1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 20/11/2019 - 16:19

Exacto. Ahí se ve la hipocresía de Podemos. Este es el nivel de la llamada izquierda. Ahora están todos en blanquear al PSOE de sus 34 Gürteles (=EREs. Si el Corrupsoe hubiese querido gobernar con el PP no hubiera llamado tan corriendo a Iglesias.