Publicitat
Confidencial · 9 d'Octubre de 2019. 00:15h.

Sap Marlaska el que fa?

El ministre se’n refia dels Mossos

Sap Marlaska el que fa?

El ministre Grande-Marlaska amb el conseller Miquel Buch, durant una roda de premsa

Des del Ministeri de l'Interior, que dirigeix en funcions Fernando Grande-Marlaska, s'està llançant una campanya per vendre la imatge que els Mossos d'Esquadra mantenen una excel·lent relació amb la Policia Nacional espanyola i amb la Guàrdia Civil. Aquesta ofensiva propagandística s'ha engegat davant de la previsió d'incidents i disturbis a Catalunya, arran del moment en què es difongui la sentència del judici pels fets de la tardor del 2017.

Entre bastants comandaments intermedis dels cossos de seguretat espanyols aquesta campanya ha provocat una sensació d'inquietud i incertesa. Segons fonts relacionades amb aquestes forces, molts d'aquests comandaments es pregunten si el ministre de l'Interior ha entès i assumit les lliçons que es desprenen del comportament dels Mossos d'Esquadra durant la jornada de l'intent de referèndum de l'1 d'octubre del 2017.

És a dir, malgrat les posicions oficials, a la Guàrdia Civil i a la Policia Nacional hi ha una profunda desconfiança cap als Mossos, ja que bastentes agents i comandaments consideren que importants sectors de la policia catalana estan contaminats per l'independentisme. I per tant, creuen que, després de la sentència, podrien repetir-se a Catalunya situacions molt similars a les de l'1 d'octubre del 2017.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Gerardo, Barcelona, 09/10/2019 - 16:10

Visualizando la foto y aunque los atriles estan rotulados con el mismo logo ya se puede deducir quien es quien. La banda de los rebeldes eligieron a un portero de discoteca con perfil de matón para ponerlo a dirigir un cuerpo armado. Sin duda con los antecedentes y el nivel de esta gente la unica solución es disolverlos y que dependan del Estado

#2 Pepe, Alacant, 09/10/2019 - 12:15

Quizá sí. Un nuevo papelón de los mossos como ocurrió el 1-O, justificaría a Sánchez. para quitar el control del orden público a los políticos catalanes, y quien sabe si un nuevo 155. Me parece una trampa para que los independentistas caigan en ella a cuatro patas.

#1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 09/10/2019 - 00:32

Quien no aprende de sus errores está condenado a repetirlos. Este gobierno no ha aprendido de los errores del anterior y los repetirá. aunque intenta hacer el papelón, "por sus actos los conocereis" y el acto ha sido enviar a GC y PN. Es decir, que no se fía de la genestapo. Por algo será. Aun así no hay cojones a disolverlos. Flipante.