Publicitat
Confidencial · 17 de Maig de 2017. 00:25h.

S'apropa el PDECat al PP?

Aparent 'intercanvi de cromos'

S'apropa el PDECat al PP?

Imatge de la façana del Palau de la Música de Barcelona

Gran part de l'independentisme català torna a mirar amb desconfiança cap els convergents del PDECat, per les sospites d'algun tipus de pacte encobert amb el PP. Ja hi va haver un antecedent al juliol del 2016, quan els diputats convergents al Congrés, llavors liderats per Francesc Homs, van pactar amb el PP la composició de la Mesa de la cambra, a canvi que els populars facilitessin al PDECat la constitució d'un grup parlamentari propi, una cosa que el PP no va fer.

Ara, l'abstenció del PDECat per permetre l'aprovació pel Congrés dels Diputats del decret llei que regula l'estiba portuària, sembla que forma part d'un intercanvi de cromos entre el PP i els convergents relacionat amb la situació judicial del procés pel saqueig del Palau de la Música.

Aquesta actitud de l'PDECat seria el pagament al PP per l'absència dels representants de l'Estat a l'última reunió del Consorci del Palau de la Música, una absència que va permetre el PDECat mantenir l'actitud que el Govern no acusi Convergència al judici pel cas del Palau.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat