Publicitat
Confidencial · 18 de Juliol de 2017. 00:05h.

Satisfacció a la Moncloa

Creuen que el procés ja s'ha enfonsat

Satisfacció a la Moncloa

De Cospedal, Rajoy i Sáenz de Santamaría, durant un acte del PP

L'equip governamental de la Moncloa considera, segons fonts del PP, que la cadena de destitucions de discrepants a diversos nivells de l'estructura governamental catalana confirma que serà la mateixa divisió interna de l'independentisme la causa fonamental del fracàs del conjunt del procés sobiranista.

En aquest sentit, Mariano Rajoy creu que aquesta situació reflecteix que la seva aposta a favor d'utilitzar procediments exclusivament judicials per frenar el projecte independentista era encertada, perquè aquesta pressió és una de les causes que ha provocat la profundes divisions internes que s'estan manifestant actualment dins del moviment sobiranista català.

Per tant, el Govern de l'Estat mantindrà aquesta línia d'actuació, encara que existeix inquietud per eventuals actuacions radicals de l'independentisme que puguin provocar algun tipus d'incidents amb l'objectiu, segons les mateixes fonts, d'utilitzar aquests problemes a la propera campanya electoral, per guanyar vots mitjançant el victimisme.

1 Comentaris

Publicitat
#1 M, Sabadell, 18/07/2017 - 12:06

Por lo que se ve la táctica de Madrid es muy acertada, dejar que los fanáticos se estrellen solos es una excelente solución al problema, pues les otorgará una gran victoria sin casi despeinarse.
Algunos dicen que se deben realizar propuestas para SEDUCIR a los catalanes, son algo cursis, pues en siglo XXI deben predominar otros conceptos. Novios no