Publicitat
Confidencial · 10 d'Abril de 2019. 00:00h.

Satisfacció pel CEO a Madrid

S’estimen més Junqueras que Puigdemont

Satisfacció pel CEO a Madrid

Gràfic sobre unes eventuals eleccions al Parlament, segons les dades del CEO

L'establishment espanyol ha rebut amb satisfacció els resultats de les últimes enquestes sobre Catalunya, que ratifiquen Esquerra com a partit predominant, especialment l'última del Centre d'Estudis d'Opinió (CEO) de la Generalitat, que depèn d'unes autoritats pertanyents als grans derrotats per aquestes dades, el president Torra i l'expresident Puigdemont.

A Madrid estan totalment convençuts que el primer pas per iniciar el camí cap a una eventual normalització institucional i política de Catalunya és que Puigdemont, Torra i els seus partidaris perdin el control que exerceixen actualment sobre la Generalitat, especialment sobre els Mossos d'Esquadra i els mitjans de comunicació públics.

Malgrat tot, els centres del poder espanyol no se’n refien totalment d'Oriol Junqueras, i recorden que el líder d'Esquerra va enganyar la vicepresidenta de l'anterior Govern de l'Estat, Soraya Sáenz de Santamaría, en el marc de la llavors anomenada operació diàleg. En qualsevol cas, consideren que la prioritat és que Torra i Puigdemont no tinguin possibilitat d'utilitzar l'administració de la Generalitat.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#2 Pepe, Alacant, 10/04/2019 - 09:58

El establishment español, son la cobardía y la estupidez personificadas. Cobardes porque pudiendo aplicar el 155 cuando quieran, no quieren exponerse y tener que ejercer su autoridad, estúpidos porque Junqueras, aunque parece manso, es más astuto que Puigdemont, y el problema que creen resolver, se agravará.

#1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 10/04/2019 - 00:15

"S’estimen més Junqueras que Puigdemont" Pues demuestran ser unos pardillos. Ciniquieras ya traicionó a Rajoy. Hará lo mismo con Pedrondo VII. El cerebro del golpe fue él, no hay que olvidarlo.

#1.1 Juan García, Ciutat de la Justícia, 10/04/2019 - 08:33

Toda la razón del mundo. Junqueras es aquel sonado que se puso a llorar en la radio diciendo que era el momento de laindapandènsia, el que decía que podía parar la economía española, el que dijo en un discurso que se pasaría la Constitución por el culo, el que dice que los catalanes somos genéticamente diferentes del resto de españoles, el que