Confidencial · 11 de Març de 2020. 00:05h.

Segueix la baralla convergent

Puigdemont intenta unificar el sector

Segueix la baralla convergent

Puigdemont intervé mitjançant videoconferència durant un acte orgànic del PDECat

La nova ofensiva de Puigdemont per unificar sota el seu control tot l'antic espai convergent està fracassant, igual que va ocórrer amb d’altres intents anteriors. Aquesta vegada, la pressió de l'expresident fins i tot està propiciant que part dels dirigents contraris als seus plantejaments estiguin accelerant i concretant un nou projecte al marge -i en contra- de Waterloo.

El fracàs de la Crida Nacional per la República, una plataforma creada per Puigdemont  per protagonitzar aquesta unificació, ja indicava clarament que les resistències dins del PDECat, i fins i tot de Junts per Catalunya (JxC), eren majors de les previstes. Ara, la Crida ha estat ja abandonada pels dirigents de Waterloo com a una estructura inservible.

A més, dins del PDECat es mantenen nuclis influents que no han abandonat les estructures del partit, com sí que ho han fet alguns sectors que ja estan sortint. Aquests grups que segueixen dins de la formació estan frustrant el nou intent de Puigdemont d'unificar l'espai exconvergent. L'expresident volia tenir l'estructura unitària preparada per a les properes eleccions. Això, però, no serà possible.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat