Confidencial · 26 de Febrer de 2020. 00:40h.

Segur que el Mobile segueix?

Inquietud institucional sobre l'afer

Segur que el Mobile segueix?

Imatge del 'web' del Mobile World Congress

La cancel·lació del Mobile World Congress (MWC), a conseqüència dels riscos de l'epidèmia del coronavirus, està provocant que les institucions catalanes i barcelonines insisteixin contínuament a que el certamen es mantindrà a Barcelona. Aquesta insistència està generant en alguns sectors econòmics relacionats amb l'afer una certa inquietud.

Atès que la continuïtat a Barcelona del MWC està garantida de manera contractual fins al 2023, no s'entén la reiteració per diverses institucions barcelonines i catalanes pel que fa a aquesta continuïtat. Si les coses són tan clares i no hi ha cap problema sobre aquesta permanència del congrés a la capital catalana, per què es parla tant d'aquesta qüestió?

Algunes fonts relacionades amb el congrés creuen que les autoritats competents haurien de respondre amb claredat i de manera pública dues preguntes: tenen els organitzadors del MWC el propòsit de mantenir la celebració del certamen amb el mateix format que han utilitzat fins ara? I, si la contestació és afirmativa, hi ha alguna possibilitat que l'escenari del congrés pogués no ser Barcelona?

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 26/02/2020 - 14:55

Yo creo que el Mobile tiene sus días contados en Barcelona por dos razones:
1.- El letal Colauvirus, que ha convertido la ciudad en poco o nada atractiva para un evento de este tipo.
2.- La deriva totalitaria y chavista de la Moncloa, que se alinea con las narcodictaduras latinoamericanas, con el mismo efecto que el punto 1 pero como país.