Publicitat

Dubtes sobre el pressupost del PSOE

Segur que no?

El president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, en una imatge d'arxiu

Els dirigents de l’independentisme estan sent molt rotunds sobre la seva negativa a donar suport al projecte de pressupostos del Govern espanyol del PSOE, tot i que alguns sectors pragmàtics i moderats, tant del PDECat com d'Esquerra, pensen que caldrà esperar fins l'últim moment, perquè la situació podria canviar.

Fonts d'aquests sectors diuen que diversos col·lectius de la societat catalana no entendrien que l'independentisme impedeixi l'entrada en vigor d'uns pressupostos que estableixen algunes millores de tipus social, beneficioses per a les capes més febles de la població, i destaquen que no tindria sentit rebutjar aquestes millores amb l'argument de l'acusació fiscal contra els dirigents independentistes processats.

La realitat és que l'independentisme mostra algunes contradiccions sobre aquesta qüestió, perquè rebutja els pressupostos però està disposat a votar a favor d'algunes de les seves mesures si el PSOE les presenta al Congrés amb el format de decret llei perquè puguin salvar-se si, finalment, no pot aprovar el projecte pressupostari. Aquesta contradicció dels independentistes reflecteix que tenen dubtes.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat