Confidencial · 4 de Desembre de 2019. 00:10h.

’S’empassen' el ‘155 digital’

Junqueras mira cap a un altre costat

’S’empassen' el ‘155 digital’

'Tuit' contra el '155 digital' del conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat, Jordi Puigneró

El PSOE ha aconseguit que la diputació permanent del Congrés aprovi el decret -el 155 digital- que desmunta legalment l'anomenada república digital catalana, un projecte molt important al marc dels plantejaments independentistes. A més, aquesta iniciativa del Govern de l'Estat s'ha produït durant la negociació dels socialistes amb Esquerra, per aconseguir que el partit d'Oriol Junqueras faciliti la investidura de Pedro Sánchez com a president del futur Govern espanyol.

Malgrat tot, els dirigents d'Esquerra s'han empassat aquesta actuació de Govern espanyol contra el projecte independentista. Diversos sectors de les bases d'ERC estan sorpresos pel fet que la direcció del partit no hagi arremès amb fermesa contra Sánchez i continuï les negocioaciones amb el PSOE com si no hagués passat absolutament res.

De la seva banda, els dirigents de Junts per Catalunya sí que han expressat la seva total oposició a la decisió de Govern del PSOE, amb la clara intenció de deixar Esquerra en evidència, i de pressionar el partit de Junqueras, en la línia que sigui conscient que està pactant amb un dels botxins del 155, i que a més desmunta la república digital catalana. Per tant, diuen, ERC hauria d'abandonar aquestes negociacions.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat