Publicitat
Confidencial · 15 de Novembre de 2017. 00:30h.

Se’n riuen de Puigdemont

'Le Canard' parla de 'L'escapada belga'

Se’n riuen de Puigdemont

Imatge de la portada del setmanari francès, amb una referència a l'article sobre Puigdemont

El setmanari humorístic francès Le Canard Enchaîné ha dedicat un article satíric a la fuga de l'expresident Puigdemont a Brussel·les, titulat L' escapada belga. Inicialment, destaca l'error del fugat el dia de l'escapada, quan, per despistar els seus eventuals perseguidors, va posar a una xarxa social una foto d'ell mateix al Palau de la Generalitat, a la qual apareixia un cel ennuvolat, quan aquell dia lluïa el sol a Barcelona.

Le Canard parla després, amb un to clarament irònic, de l'episodi protagonitzat per l'expresident de la Generalitat, al qual es refereix com a “un gran combatent, aquest Puigdemont, un temible guerriller, astut i valent, que seria un maldecap per als franquistes de Madrid" .

Seguint amb la ironia, el setmanari satíric francès afirma sobre l'arribada de Puigdemont a Brussel·les: "Malgrat tot, va aconseguir escapar de les milícies, necessàriament feixistes, que recorren Catalunya i assolir Bèlgica. Un desafiament sorprenent. Què fi estrateg aquest Puigdemont".

3 Comentaris

Publicitat
#2 lepero, barcelona, 15/11/2017 - 11:51

Es lo más lógico que puede hacer uno con Puigdemont, reirse, a pesar de los estragos que produce.

#1 Guy Verhofstadt también se descojona de Puchi, ., 15/11/2017 - 07:46

Guy Verhofstadt se descojona de Puigdemont.
Charlie Hedbo y Le Canard también.
Indepes: el mundo os mira... y se burla de vosotros.

#1.1 Josep, Barcelona, 15/11/2017 - 14:28

lamentablemente su ridículo salpica a la imagen internacional Cataluña: adiós inversiones, adiós empresas, adiós turistas,...