Publicitat
Confidencial · 17 de Setembre de 2019. 00:12h.

Se'n sortiran d'aquesta?

L’independentism, en un atzucac

Se'n sortiran d'aquesta?

Un manifestant, al costat de la plaça d'Espanya, durant l'última celebració de la Diada

La recent commemoració de la Diada de Catalunya ha confirmat la tesi que l'independentisme català es troba actualment a una fase d'un retrocés molt considerable, que s'està produint dins d'un marc de divisions, pugnes i enfrontaments interns. La realitat és que el procés independentista ha acabat amb un campi qui pugui.

Els independentistes estan a un autèntic atzucac, i el fracàs de la Diada indica que el conflicte intern és fins i tot més fort que l'interès d'aparentar unitat. Lògicament, les bases independentistes són conscients, encara que intentin ocultar-ho, que l'independentisme català està entrant a un desert, del qual li costarà molt sortir en el futur.

L'amenaça d'una ofensiva recentralitzadora des de Madrid, és a dir, d'una vendetta per l'intent de fer efectiva la independència de Catalunya, s'uneix a la situació d'enfrontaments i divisió de l'independentisme, la qual cosa impedirà una resposta adequada a aquesta eventual ofensiva. Tot indica que l'establishment espanyol trobarà una resistència nul·la o molt feble a Catalunya.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#3 Miquel, Girona, 17/09/2019 - 19:00

Jo trobo que és molt greu. I a nivell internacional. Demostra la democracia i justicia dins europa. No fer cas a la ONU, posar politics i ciutadans europeus a presó sense sentencia, no respetar el dret de presunció inocència, enviar a la policia a picar a la gent per unes votacions, no respetar els vots de la gent,..

#3.1 Cajonacona, Barcelona, 17/09/2019 - 22:50

Estas llorando?democracia y justicia es lo del 6 y 7 sep? Onu? Grupito de trabajo. Gente en prision preventiva? es muy habitual si delinquen. Hay montones en chirona y no tiene nada que ver con a presuncion de inocencia sino por claro riesgo de fuga .la policia cumplia ordenes judiciales y NO se respetan votos de una parte que no respeta la otra.

#2 ferran, rancho spahn, 17/09/2019 - 12:38

sempre se’n ensurten...

tornaràn al peix al cove i ho vendràn als seus numeraris com un triomf i que han fet passar madrit per l’aro...

hi depenen massa xiringuitos i mantiguts que viuen com marajàs sense donar cop...

#1 AnnaMollet, Mollet, 17/09/2019 - 12:11

Hicieron un Golpe de Estado, violando el Estatut y la Constitución votadas democráticamente por los catalanes. ¡UN GOLPE DE ESTADO!

Esto es muy grave, y toda esa estructura golpista debe ser desmantelada y expulsados de la sociedad y de sus cargos a todos los que participaron en el Golpe.

Lo primero cerrar TV3%, aparato de propaganda.

#1.1 Miquel, Girona, 17/09/2019 - 19:02

Seamos realistas una Constitucion del 1978, con militares en puerta y solo dos opciones, yo creo se deberia de votar almenos cada 12años. Los menores de 60años nadie la ha votado.