Publicitat

ERC busca amb qui negociar al PDECat

Sense interlocutor

Imatge d'una reunió de la direcció del PDECat

Un dels problemes de la direcció d'Esquerra quan ha de negociar amb el PDECat consisteix a que no sap quin és l'interlocutor vàlid. Perquè, segons fonts del partit d'Oriol Junqueras, a hores d'ara hi ha tres possibilitats per trobar l'interlocutor amb el qual cal desenvolupar una eventual negociació.

D'una banda, hi ha la direcció oficial del PDECat, encapçalada per la coordinadora general, Marta Pascal, que té com a número dos David Bonvehí. El president del partit, Artur Mas, ha dimitit del càrrec, i la vicepresidenta, Neus Munté, que assumirà ara la presidència, es mou amb un perfil polític molt baix des que va deixar el Govern.

També es podria negociar directament amb l'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont, que va organitzar la candidatura que va guanyar a l'àmbit independentista el 21-D. I finalment, aquesta candidatura, que es va presentar amb la denominació de Junts per Catalunya, conté així mateix noms importants per ser els interlocutors d'una eventual negociació, com a Elsa Artadi, Jordi Turull o Eduard Pujol.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat