Confidencial · 6 de Març de 2020. 00:20h.

Sense notícies del Mobile

No s’aclareix si seguirà a Barcelona

Sense notícies del Mobile

Imatge del 'web' del Mobile World Congress

Ja ha passat algun temps des de la cancel·lació del Mobile World Congress a Barcelona, a conseqüència de l'epidèmia del corona virus, que es continua estenent per diverses zones, i encara no s'ha produït cap plantejament clar i contundent en el sentit que el certamen continuarà realitzant-se, i que es farà a Barcelona. La pregunta fonamental és: hi ha tensions per l'eventualitat de la presentació de demandes judicials demanant indemnitzacions per la no celebració del congrés?

Fins ara, hi ha hagut moltes declaracions d'intencions, de solidaritat i de tipus gairebé emocional, però no s'ha presentat en cap moment un projecte viable amb Barcelona com a seu, i que reculli els canvis i noves estratègies que caldrà tenir en compte després de la cancel·lació, perquè la capital catalana pugui acollir el certamen de manera satisfactòria.

Diversos sectors econòmics sospiten que el silenci sobre aquesta important qüestió podria estar relacionat amb l'existència de dificultats per definir, concretar i tancar els acords que calen per a la realització d'un esdeveniment d'aquest tipus. I, lògicament, s'està estenent una certa inquietud, acompanyada d'algunes dosis de pessimisme.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat