Publicitat
Confidencial · 9 de Setembre de 2019. 00:25h.

Sense sentit del ridícul

Les amenaces de Torra a Madrid

Sense sentit del ridícul

El president Torra, durant la conferència que va pronunciar aquest dijous a Madrid

Josep Tarradellas deia que "en política es pot fer tot, menys el ridícul". Sembla, però,  que el president Torra -entre d’altres- no ha llegit aquesta frase. Perquè fins i tot dirigents de l'independentisme català admeten que l'episodi que va protagonitzar dijous passat a Madrid podria definir-se de moltes maneres, però potser el més correcte sigui dir que va fer el ridícul.

Torra no és conscient que el projecte independentista ha arribat a un nivell de degradació que ja no interessa a l'establishment espanyol, i cap dels seus representants ni tan sols no va assistir a la conferència que va pronunciar a Madrid el president català. És a dir, no es tracta que estiguin en contra de Torra o que rebutgin el que Torra digui. Simplement, no els interessa.

Per tant, la imatge del president de la Generalitat proferint amenaces contra l'Estat que ell mateix sap que mai no podrà complir, i que ni tan sols va saber explicar després de la conferència, va ser ridícula. El president de la Generalitat de Catalunya sembla no tenir sentit del ridícul, i per tant prossegueix la seva particular guerra, encara que és una guerra sense enemic.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Gerardo, Barcelona, 09/09/2019 - 16:38

Un articulo de I.Guardans que detalla con precisión absoluta la realidad de este sujeto que hoy tiene secuestrada la institución:
https://blogs.elconfidencial.com/espana/atando-cabos/2019-09-08/cataluna-independencia-cambio-no-solo_2214951/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=news_ec&utm_content=textlink&utm_term=3

#2 Nudistes per la independència, L´Escala de Les Anxoves, 09/09/2019 - 15:40

Doncs miri,això del ridícul no ho sé per qui ho diu...

#1 Ramon, Barcelona, 09/09/2019 - 09:59

Tot plegat, patètic¡