Publicitat
Confidencial · 1 d'Agost de 2017. 00:00h.

Seran ‘constituents’

Les properes eleccions catalanes

Seran ‘constituents’

Imatge de la preparació de les paperetes d'un col·legi electoral

Un dels dubtes sobre l'evolució de la situació que es crearà després de la no celebració del referèndum previst per al proper 1 d'octubre, és el caràcter de les eleccions que es convocaran quan es constati la impossibilitat de realitzar la consulta sobre la independència.

Ara, quan ja està totalment clar que no hi haurà referèndum, s'ha decidit, segons fonts del PDECat, que les eleccions que es convocaran tindran el caràcter de constituents, és a dir, que hauran ocupar-se de elaborar la futura constitució d'una eventual Catalunya independent.

Aquestes previsions es basen a un resultat electoral que pugui propiciar una majoria independentista al Parlament, una cosa que les enquestes difoses fins ara no asseguren, el que podria qüestionar que la cambra sorgida de les eleccions iniciï l'elaboració d'una constitució per a Catalunya.

1 Comentaris

Publicitat
#2 gameover, Terrassa, 01/08/2017 - 22:14

Si,,..claro, la tabarra soberanista repetida en un bucle infinito. Eso, es lo que querrian,..pero me parece que el pueblo catalán está ya harto después de más de 5 años,..del "prussés". Si lo plantean así, ellos mismos se darán el finiquito. Salud!