Publicitat

Por de l'actuació judicial espanyola

S'estan arronsant?

Dirigents independentistes durant un acte sobre el procés sobiranista

Quan s'estan apropant els moments decisius del procés sobiranista català, l'actuació de l'administració de justícia espanyola està començant a provocar conseqüències sobre les posicions de dirigents i càrrecs públics implicats a l'aplicació del full de ruta del projecte independentista.

La referència que el ja destituït conseller Jordi Baiget va fer al risc que podria córrer el patrimoni familiar és un reflex que entre els impulsors del procés s'està estenent la por de les conseqüències judicials de l'intent d'aplicar un projecte al qual no hi creuen molts d’aquests impulsors.

Un punt que ha encès les alarmes és l'obertura de diligències administratives sobre el 9-N del 2014 pel Tribunal de Comptes, que podria obligar Artur Mas, Irene Rigau, Joana Ortega i Francesc Homs, condemnats per l'organització de la consulta, a restituir a l'administració pública catalana els més de cinc milions d'euros que va costar l'organització de les votacions.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Juan, Sabadell, 06/07/2017 - 12:28

Ya vamos por 5 millones de euros a repartir entre 4. No me extraña que el diputado Baiget pusiera pies en polvorosa.
Mira que ver a Homs dasahuciado por embargo de su domicilio habitual, condenado a vivir Ciutat Meridiana, o Ciutat Badía rodeado de castellano parlantes. En dos palabras im presionante, que diría el diestro