Publicitat
Confidencial · 16 d'Octubre de 2019. 00:05h.

S’estimaven més la rebel·lió

Els partidaris del 'com pitjor, millor'

S’estimaven més la rebel·lió

Una imatge del judici sobre els fets de la tardor del 2017

Els grups més radicals de l'independentisme català han rebut amb una certa decepció, no confessada de manera pública, la recent sentència del judici pels fets de la tardor del 2017, segons fonts independentistes moderades. Es tracta del rebuig del tribunal a l'acusació de rebel·lió contra els dirigents que han estat jutjats i condemnats.

Aquests sectors extremistes esperaven una condemna per rebel·lió, perquè les penes haguessin estat molt superiors, la qual cosa hauria servit, al seu parer, per donar més força a les mobilitzacions de protesta. Tanmateix, el tribunal ha impedit aquesta situació en qualificar els fets de la tardor del 2017 com a un delicte de sedició, no de rebel·lió.

D'aquesta manera, els auguris més tremendistes no s'han complert, i fins i tot el tribunal, en contra de les pretensions dels sectors més radicals de l'independentisme, ha donat una imatge d'una certa equidistància amb la seva decisió de descartar la qualificació delictiva de rebel·lió de l'actuació dels dirigents jutjats.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Marti, Barcelona, 16/10/2019 - 22:43

No hi ha dubte que aquests pocavergonyes van a la destrucció total, del "pitjor,millor", i a hores d'ara tant els que estan tancats a la gabia, com les rates que van fugir a belgica i suissa, tots es freguen les mans de satisfacció al veure els aldarulls al carrer. Talment com els nazis com disfrutvaen veien la destrucció del seu propi pais