Publicitat
Confidencial · 12 de Febrer de 2019. 00:15h.

S'ha vist Torra a si mateix?

Acusa Vox de "racista i xenòfob"

S'ha vist Torra a si mateix?

El president Torra, durant una entrevista radiofònica

Sembla que el president de la Generalitat, Quim Torra, ja no recorda les descripcions que ha escrit sobre els ciutadans castellanoparlants, publicades pel setmanari El Món el 19 de desembre del 2012, per les quals va ser acusat de racista, xenòfob i supremacista per molts sectors socials, culturals i polítics, tant de Catalunya com del conjunt de l'Estat espanyol.

Aquesta fràgil memòria de Torra va quedar patent fa uns dies quan, durant una intervenció al Parlament per contestar una altra anterior d'Inés Arrimadas, la líder de Ciutadans a Catalunya, li va dir, al·ludint al pacte amb el PP i Vox a Andalusia: "Vostès han pactat amb un partit racista, xenòfob i supremacista", la qual cosa va ser acollida amb una ovació pels dipuados independentistes.

Torra va escriure en aquest article, titulat La llengua i les bèsties: “Ara mires al teu país i tornes a veure parlar les bèsties. Però són d’un altre tipus. Carronyaires, escurçons, hienes. Bèsties amb forma humana, tanmateix, que glopegen odi. Un odi pertorbat, nauseabund, com de dentadura postissa amb verdet, contra tot el que representa la llengua. Són aquí, entre nosaltres. Els repugna qualsevol expressió de catalanitat. És una fòbia malaltissa. Hi ha alguna cosa freudiana en aquestes bèsties. O un petit sotrac en la seva cadena d’ADN”.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#2 Albert, BCN, 12/02/2019 - 21:32

Cada vez que este cantamañanas llame a alguien racista o xenófobo hay que recordarle lo que él ha dejado escrito para la posteridad. Por algo le llaman RacisTorra

#1 Sarah, Tabàrnia, 12/02/2019 - 11:48

El escrito no tiene desperdicio. ¿Cómo puede ser presidente de la Generalitat este señor? ¿Estamos locos o qué?

#1.1 Veciana, Barcelona, 12/02/2019 - 12:55

¿Qué señor? Éste no es más que un tipejo.