Publicitat

Històrica reculada independentista

S’han arronsat

Imatge de la commemoració de la Diada del 2015

Tot i que els diputats de Junts pel Sí i la CUP, inclosos el Govern i el president Puigdemont, van signar després del ple del Parlament d'aquest dimarts un manifest polític de declaració de la independència (DUI) de Catalunya, la realitat és que el desenvolupament oficial de la sessió a la cambra ha suposat una clara marxa enrere independentista.

Per tant, i al marge de la signatura de declaracions polítiques, la direcció del moviment independentista no ha estat capaç de mantenir el seu projecte d'aplicar la seva pròpia llei del referèndum i declarar unilateralment la independència, complint el que, segons aquesta llei, exigeixen els suposats resultats de l'1-O.

L'evident disconformitat amb l'actuació del president Puigdemont tant dels diputats de la CUP com d'amplis sectors dels independentistes concentrats davant del Parc de la Ciutadella, és la demostració que l'independentisme considera que Puigdemont ha fet marxa enrere al Parlament.

3 Comentaris

Publicitat
#3 Grauero, Gurugù, 11/10/2017 - 17:02

(..Se han arrugado..), A ver, hay que matizar, porque los de la CUP no se han arrugado, solo es que los de JxS. les han utilizado y ahora les dejan en el suelo como un clinex, ya les han servido y mucho como COLABORACIONISTAS necesarios y ahora al suelo o a la papelera. Han sido unos inocentes estos de la CUP, tan listos que parecian.

#2 Butifarrendum, Me Río de Janeiro, 11/10/2017 - 12:17

La marxa enrere és el que té: que la deixa arronsada i poc aixerida. Però amb Viagra 155 mil·ligrams tornareu a trempar i riure.

#1 Gemma, BCN, 11/10/2017 - 11:40

Un político divide a las personas en dos grupos: en primer lugar, instrumentos; en segundo, enemigos.
Nietzsche