Publicitat
Confidencial · 27 de Febrer de 2020. 00:25h.

Si no guanya, s’ha acabat

Eleccions decisives per a Puigdemont

Si no guanya, s’ha acabat

L'expresident Puigdemont realitzant unes declaracions periodístiques

Puigdemont té previst fer un esforç considerable durant la campanya de les properes eleccions catalanes, donant suport a les candidatures de Junts per Catalunya (JxC), perquè l'expresident de la Generalitat és conscient que si no guanya, o si no més no aconsegueix el primer lloc entre les formacions independentistes, el seu futur polític rebrà un cop letal.

Fonts independentistes asseguren que Puigdemont basa la seva actual i decisiva influència a la política catalana a dues qüestions: que es configuri una majoria independentista al Parlament, i que JxC sigui el primer partit d'aquest espai independentista. Si alguna d'aquestes dues condicions no es compleix, Puigdemont quedarà fora de joc.

I l'entorn de Puigdemont i el mateix ex president saben que, si perdés la seva capacitat de ser decisiu en el futur polític de Catalunya, quedaria aïllat a Bèlgica, i la seva situació política s'afebliria. Per tant, augmentarien les possibilitats que finalment acabi sent jutjat per un tribunal espanyol, una cosa que Puigdemont està disposat a evitar.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat