Els reclusos del PDECat, callats

Silenci a Lledoners

Part dels dirigents empresonats (no apareixen Carme Forcadell ni Dolors Bassa)

Alguns dirigents del sector moderat del PDECat destaquen la discreció que els reclusos del partit estan mantenint durant aquests dies, pel que fa a les profundes divisions independentistes sobre la resposta que hauria de donar-se a la sentència del judici per l'intent de fer efectiva la independència de Catalunya durant la tardor del 2017.

Fonts de la formació exconvergent opinen que, darrere d'aquesta discreció és molt probable que s’amagui una profunda decepció dels reclusos del PDECat per aquesta situació, que afecta fins i tot el Govern de la Generalitat, que no ha estat capaç de posar-se d'acord sobre la reacció que hauria de plantejar-se després d'aquesta sentència.

D'altra banda, fonts judicials creuen que tampoc no beneficia aquests dirigents empresonats la recent operació de l'Audiència Nacional contra diversos membres dels CDR, acusats d'activitats presumptament relacionades amb el terrorisme. Aquest fet també podria estar contribuint a aquest silenci dels reclusos de Lledoners.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Montserrat, Barcelona, 11/10/2019 - 09:08

Dilluns 14 festa grossa, el xampany ja està preparat i el capó farcit espera la seva hora per passar pel forn, de postres un tortell de nata elaborat ben lluny de la pastisseria del boig de WCLoo i un café amb un havà tancarà el festí. Suposo que la infecte tvRes donarà imatges dels afortunats desde l'hotel Lladoners, i aixi ho celebrarem plegat