Publicitat
Confidencial · 29 de Maig de 2018. 00:25h.

Silenci bisbal sobre les creus

L'abat de Montserrat tampoc no parla

Silenci bisbal sobre les creus

Imatge de creus col·locades per activistes independentistes

Alguns ambients religiosos i polítics destaquen el silenci dels bisbes catalans quan a hores d'ara la creu ha esdevenit un important element simbòlic de la confrontació social i política que s'està desenvolupant a Catalunya entre els que defensen la separació de l'Estat espanyol i els que s'oposen a l'independentisme.

Així mateix, en aquests ambients es pregunten sobre l'actitud que tindrien aquests representants de la jerarquia de l'església catòlica a Catalunya si la creu estigués sent utilitzada com a un símbol polític pels contraris a l'independentisme, en comptes de ser utilitzada pels independentistes, com està passant actualment.

Una altra actitud que també provoca interrogants és el silenci d'una figura com a l'abat de Montserrat, que ha demostrat habitualment una gran loquacitat per pronunciar-se sobre molts esdeveniments no religiosos de la vida política i social de Catalunya. Ara calla, quan la creu és utilitzada com a símbol per un dels grups implicats a l'actual confrontació política.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Albert, BCN, 29/05/2018 - 23:30

Primero los lacitos, luego llegaron las cruces, pero para cuando los calzoncillos amarillos por encima de los pantalones? seria lo mas! Ya tardan.... estoy deseando ver al Torra, al Torrent, a la Artadi i a los de la CUP ... todos ellos en el hemiciclo para inmortalizar algun momento historico de estos que hay cada semana.

#5 Capit@n España, De la República de la Butifarra al Govern de la Chis-Torra, 29/05/2018 - 18:04

Sembla ser que nomès els hi preocupa el benestar de les criatures.....Que fariem els pares sense els capellans, el monjos i els jardins d'infància ???.

#4 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 29/05/2018 - 16:04

El abatolá de Montserrat, gran vocero del prusés, no dirá nada que no sea bendecir la confrontación entre catalanes.
Menudo ejemplo para los cristianos.
Luego se extrañará que se le vacíen las iglesias.

#3 La Mare Superiora, Nederlandse Antillen, 29/05/2018 - 10:19

No us fiqueu amb l´abat que si els rojos de la cup venen a cremar Montserrat me l´emporto a Andorra,allà hi tinc un munt de missals.

#2 Sharp, Tarragona, 29/05/2018 - 10:16

Como catolico y como catalan me sorprende que se usen como simbolos de un posicionamiento polkítico, la cruz, sin que las autoridades de la Iglesia hagan un comnetario en contra de esta utilizacion. Parece que nuestros obispos nacionalistas, primero esta la defensa del "proces" que el uso de simbolos basicos de nuestra religion.