Publicitat

Sobre l'incident escolar amb una nena

Silenci eixordador

Informe mèdic sobre la nena, publicat pel diari 'La Razón'

Diversos sectors polítics i periodístics de Catalunya han destacat els significatius silencis i l'extremada prudència que han envoltat el cas del suposat incident a una escola de Terrassa amb una nena de deu anys, l'entorn de la qual assegura que va patir presumptament maltractaments de caràcter lleu per una professora del centre, per haver dibuixat una bandera espanyola.

Aquestes fonts ressalten aquest pacte mediàtic, polític i institucional per evitar que aquest afer pugui aconseguir una difusió notable, i consideren que es tracta d'una demostració de la xarxa de complicitats independentistes a diversos àmbits de Catalunya amb l'objectiu d'impedir que el cas es conegui àmpliament i s'obri un debat públic sobre una qüestió d'aquestes característiques.

Així mateix, comparen aquesta situació amb la reacció que s'hagués produït a Catalunya, en l'hipotètic cas que hi hagués indicis en el sentit que una nena catalana de deu anys hagués patit algun tipus de maltractament per una professora a una escola de fora de Catalunya -a Madrid, també com a hipòtesi-, per haver dibuixat a un mural una bandera catalana. S'haurien produït els mateixos silencis i s'hauria actuat amb la mateixa prudència?

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#5 Capit@n España, The broquil is over, 26/06/2019 - 13:58

CorrupCiU conserva la xarxa clientelar que la ha dut a dirigir durant vintitants anys la corrupcio de la Generalitat. Corrupció de tot tipus, no nomès económica. ERC, els Corleone de la següent generació, fan tots el possibles per apuntalar la "organització" perque creuen que la heredaran. Tones de salfumant fan falta.

#4 Timbaler , Bcn , 26/06/2019 - 13:42

Los nacionalistas han programado la escuela catalana para borrar cualquier muestra de sentimiento español,la niña para esa profesora no era más que otra bestia con forma humana empeñada en defender lo indefendible.
La prensa lazi, prefiere hablar de Oriol Pujol como víctima

#3 A., Barcelona, 26/06/2019 - 11:49

Aquesta nena i la seva família han descobert que són ciutadans de segona. Això va de democràcia? No. Va d'apartheid. I obviament seria igual de greu si li haguèssin fet a Madrid a una nena per pintar una estelada. VERGONYA

#3.1 Nicolau, Barcelona, 26/06/2019 - 14:35

A., pintar banderas españolas o cuatribarradas legales no es hacer política. La estelada sí ES una bandera política, que rescataron del olvido los indepes hace muy poco. Si una nena pinta en una escuela una bandera española o una catalana oficial NO está haciendo política. Pintar esteladas sí ES hacer política

#2 Eric, Barcelona, 26/06/2019 - 10:15

Aquest hipòcrites son capaços de tot, inclus amb els menors com ja hem vist a escoles ,manifestacions, escraches a la Guardia Civil, no tenen respecte per ningú nens, grans,sanitat,educació..
En fi ,son mala gent i ho justufiquen tot.

#1 Farragut, Ciutadella, 26/06/2019 - 00:23

Q pregunta. X supuesto que no. La noticia abriría informativos y daría para al menos dos documentales del Roures. Y en relación a su otro artículo sobre el turismo nacional, añadir que ni yo ni la mayoría mis familiares y amigos pensamos volver por allí. Cataluña ahora mismo fa pudor.