Publicitat
Confidencial · 22 de Febrer de 2019. 00:00h.

S'obliden’ de les primàries

PDECat i Crida tenen altres problemes

S'obliden’ de les primàries

Imatge d'arxiu de Neus Munté (foto: PDECat)

Els dirigents del PDECat i de la Crida Nacional per la República, el partit creat per l'expresident Puigdemont, porten diversos dies debatent les fórmules que permetin un encaix d’ambdues formacions davant de les eleccions espanyoles del 28 d'abril, i les municipals i europees del proper 26 de maig. Les negociacions són molt complexes, per l'oposició d'amplis sectors dels exconvergents a integrar-se a la formació impulsada pel grup de Waterloo.

Alhora, s'està discutint la composició de les llistes electorals, amb candidats d’ambdós partits, dins de candidatures unitàries, prescindint d'Esquerra, que ja ha deixat molt clar que rebutja totalment l'opció de les llistes conjuntes. Un dels principals motius de discussió entre el PDECat i la Crida de Puigdemont és la confecció de la llista municipal de Barcelona.

Aquest procés s'està realitzant totalment al marge de les promeses d'utilitzar un sistema d'eleccions primàries per a la designació dels caps de llista, unes primàries que, en alguns casos, ja s'havien realitzat, però ara quedaran invalidades. És el cas de Neus Munté, triada mitjançant primàries com a alcaldable per Barcelona del PDECat i que, després de la negociació amb el grup de Waterloo, podria ocupar el quart lloc, i fins i tot s'està parlant de la possibilitat que figuri al sisè lloc.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Georgie Dan, Chez Titole, 22/02/2019 - 12:41

La barbacoa, la barbacoa
como me gusta, la barbecue
Volem pa amb oli
pa amb oli volem
Rascayú, cuando mueras qué harás tu?
tu serás......

#3 Mesetario, Meseta, 22/02/2019 - 09:10

Se pasan por el forro sus propias primarias...

Esto es incluso más bananero que cuando Puchi eligió como su sucesor a alcalde de Gerona al 19 de la lista. Como solo había sacado 10 concejales, tuvieron que renunciarir 9 personas para que entrara el 19, que encima, dimitió a los pocos meses.

#2 Juan García, Ciutat de la Justícia, 22/02/2019 - 08:25

A les democràcies perfectes, com la Republiqueta catalana o Corea del Nord, no calen primàries ni partits polítics ni votacions. Hi ha sempre un infalible líder suprem que ens il·lumina cantant el Virolai -de Montserrat, estel - des de Waterloo, terra de glorioses victòries de líders suprems.

#1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 22/02/2019 - 00:23

Se pasan las primarias por el forro y tiene la jeta de decir que "esto va de democracia". Qué pena que aún haya tanta gente que se crea a tales mentirosos.