Publicitat

Canadell veu Catalunya com Àustria

Somiar és gratis

Imatge de la presa de possessió de Joan Canadell com president de 'la Cambra'

Habitualment, el grau d'exageració de les ficcions que els dirigents independentistes catalans utilitzen als seus deliris sobre Catalunya, és directament proporcional al seu nivell de radicalisme. Si s'aplica aquesta regla al cas del president de la Cambra de Comerç de Barcelona, la Cambra, Joan Canadell, atès que està situat a l'extrem més radical de l'independentisme, el nivell de les ficcions que utilitza sobre Catalunya és notablement alt.

Així, recentment va presentar un pla estratègic amb els objectius que s'aconseguirien amb una Catalunya suposadament independent, sota la complaent mirada del president Torra, que va assistir a l'acte. Una de les primeres fake news de l'informe de Canadell, és que Catalunya esdevindria Àustria. No ara mateix, això si, sinó en el termini de deu anys.

En aquesta línia d'argumentació, i segons el president de la Cambra, l'economia catalana tindria unes dades similars a les d'Àustria. Per tant, la renda per càpita de cada ciutadà català seria de 50.000 euros. El passat exercici del 2018, la renda per habitant de Catalunya va ser de 30.700, i la del conjunt de l'Estat espanyol, de 25.700.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Tabarnés puro, Barcino, 04/11/2019 - 12:04

Después de los 'daneses del Sur' o sud·daneses, ahora toca ser los tiroleses del mediterráneo. Tócate las narices..

#2 no soy nadie, barcelona, 04/11/2019 - 09:12

a este ya ni le escuchan los cuatro "pakis" subvencionados que le auparon al cargo institucional que tan bien representa... si cuando se dice que la burguesía ha desaparecido, será por algo... los huecos se llenan con infraseres emocionales como este

#1 AnnaMollet, Mollet, 04/11/2019 - 00:37

Canadell se refiere a la Austria de los años 30, cuando formaba parte de la Alemania Nazi... a eso si que se le parece la Secta Separatista Lazi a la Austria del nazismo.