Publicitat
Confidencial · 19 de Novembre de 2019. 00:15h.

Són piròmans i bombers

Volen diàleg contra la violència que generen

Són piròmans i bombers

Imatge dels aldarulls provocats contra la sentència pels fets de la tardor del 2017

Dirigents de l'oposició parlamentària a Catalunya i de partits d'àmbit estatal a Madrid estan sorpresos per l'estratègia que utilitza el Govern del president Torra durant els seus contactes amb l'Estat. I no es tracta només d'un enfocament sobre la negociació pel que fa a la investidura de Pedro Sánchez com a president del futur Govern espanyol, sinó d'un plantejament més global.

Les autoritats independentistes exigeixen una negociació per eradicar una violència que aquestes mateixes autoritats impulsen i a la qual donen suport. Cal tenir en compte que el Govern ha obert diligències per sancionar els agents de la policia catalana que han actuat per intentar evitar els disturbis. I l'eventual sanció serà imposada per aquestes mateixes autoritats, que encoratgen els que provoquen els desordres.

És a dir, aquestes autoritats catalanes actuen inicialment com a piròmans, provocant la violència, el tall de carreteres, autopistes i vies fèrries, i intentant també paralitzar el principal aeroport de Catalunya. I després, exigeixen a les autoritats de l'Estat que dialogen per actuar conjuntament com a bombers i apagar la violència que han contribuït a generar.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat