Publicitat

L'afer inquieta l'independentisme

Tabarnia els emprenya

El mapa de la suposada comunitat autònoma de Tabarnia

L'emergència en el debat polític català del cas Tabarnia ha estat analitzada per alguns sectors com a una broma o, en qualsevol cas, com a una ocurrència sense cap futur. Altres col·lectius, de la seva banda, consideren que l'afer és només un símbol, però amb arguments que poden servir per desgastar l'independentisme.

Els independentistes han menysvalorat el cas, li han restat importància, i en principi no han entrat a una discussió estructurada i argumentada sobre aquesta polèmica. Fonts d'aquest àmbit, però, admeten que es tracta d'una idea que està provocant incomoditat i una certa inquietud entre els sectors independentistes catalans.

Entre els que no se’n riuen del projecte de Tabarnia sembla estar Alex Sarri, assessor de Ramon Tremosa, eurodiputat del PDECat, que ja ha iniciat una ofensiva contra aquesta idea des de Twitter, assegurant que es tracta d'una qüestió basada a "fronteres inventades, nacionalisme ètnic, populisme econòmic sostingut sobre greuges imaginaris ... ".

Publicitat
Publicitat

28 Comentaris

Publicitat
#17 Creo que he visto un lindo cat-ito, Looney Tunes, 29/12/2017 - 22:06

Exigimos que la Generalitat retire todas las fuerzas y mozos de ocupación del territorio de Tabarnia para empezar a negociar la secesion!
Freedom for Tabarnia!!
Esto no hay quien lo pare!!

#16 Dainesirin Targarrimadin, Desembarco del Príncipe, 29/12/2017 - 19:14

Es que mola más ser Khaleesi de Tabarnia que presidenta de la Gene!

#15 Sharp, Tarragona, 29/12/2017 - 17:44

Esta idea lleva tiempo corriendo por las redes. En realidad es una hipotetica aplicacion de la Ley de claridad dictada por el Supremo de Canada. Si canada es divisible, ta,mbien lo es Quebec

#15.1 Decebut, bcn (tabarnia), 29/12/2017 - 19:54

Pero es que, además, se ha llevado a la práctica en algunos lugares. El caso más claro es, precisamente, Bruselas, que es una región distinta de Flandes y bilingüe.

Tabarnia es broma y no es broma.

#14 Trabucaire del sud, Barranc del Solito, 29/12/2017 - 17:39

Déu nos do ser tabarnesos...!
Perquè a Tabàrnia el processisme
d'Erc i Pedecat no gosa
mantenir cap monuments franquiste
com el de mos toca aguantar a Tortosa.
VISCA TABARNIA LLIURE!!

#13 M'encanta !, Barcelona, 29/12/2017 - 15:01

Com m'agrada que estiguin emparentar ! Madrid,