Publicitat
Confidencial · 9 de Febrer de 2018. 00:30h.

Tabarnia encara emprenya

Impotència de l'independentisme

Tabarnia encara emprenya

Albert Boadella durant un recent acte a Madrid sobre Tabarnia

L'activitat dels impulsors de la idea de Tabarnia segueix provocant un considerable emprenyament entre els dirigents independentistes, que oficialment ignoren l'afer. Tanmateix, una icona de l'independentisme, el jugador del Barça Gerard Piqué, es va referir a Tabarnia recentment quan realitzava una crítica contra el RCD Espanyol.

Les burles i bromes dels impulsors de Tabarnia, especialment Albert Boadella, molesten  l'independentisme, perquè el dramaturg i els seus companys frivolitzen conceptes i idees considerats com a símbols essencials dels independentistes catalans, que encara no han trobat l'estratègia adequada per contrarestar aquesta dinàmica.

Aquestes dificultats per replicar adequadament l'ofensiva de Tabarnia augmenten pel fet que els arguments i raonaments que utilitzen els promotors de la idea són idèntics als que plantegen els dirigents independentistes per justificar les seves actuacions dirigides a aconseguir la separació de l'Estat espanyol.

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#12 lo tortosí, Tortosa, 10/02/2018 - 16:53

Lo Molt Honorable Boadella fa riure a matar. Tabarnia s'ha de sentir contenta de tenir un president tan eixerit. TanmateIx Puigdemont fa plorar. I entre riure i plorar la elecció no té color. Visca Boadella!. Visca Tabarnia!. Visca la Moreneta!

#11 Oriol c, Terrassa, 09/02/2018 - 20:00

No pareu de repetir que tabarnia emprenya pero realment jo no he sentit gaires independentistes emprenyats per aixo.
Es una idea molt gastada i no es gens original, en qualsevol conflicte independentista apareixen subregions imaginaries amb la intencio de dividir. No son ni originals, aixo s'ha fet de fa mil anys.

#11.1 jan, granollers, 09/02/2018 - 21:35

Pues asómate a NacioDigital y verás como les jode... y me encanta.
https://www.naciodigital.cat /noticia/148271/ximpleria/taba rnia

#11.2 Oriol c, Terrassa, 10/02/2018 - 00:05

Jan que la idea sigui una ximpleria i que en parlin no vol dir que emprenyi.
Per cert, granollers is not tabarnia i el Valles Oriental tampoc

#10 Albert, BCN, 09/02/2018 - 18:30

Tenim pressa, el mon ens mira, aixo va de democracia, Tractorluña ens roba, son uns feixistes que no ens deixen ser lliures, ahhh que be que sona eh?

#9 Kropotkin, Vic, 09/02/2018 - 12:44

Basta de presos politicos tabarneses. Basta de nuestra contribución a TV3%. Libertad para los tabarneses. Somos gente pacífica. No a una pija de Pedralbes de presidenta de la Generalidad. Jua, jua, jua,...

#8 Pepe, Alacant, 09/02/2018 - 11:30

Han planteado la independencia como un derecho, pero un derecho lo es también para cualquiera que lo reclame, mientras que la independencia de verdad es un acto de fuerza que únicamente se legitima con la victoria, ni es democrático ni es un derecho, es simplemente poder imponerse o no.