Confidencial · 4 de Juny de 2018. 00:10h.

Tardà no ho diu tot

ERC ha 'tapat' la corrupció de CDC

Tardà no ho diu tot

Tardà durant la seva intervenció al Congrés dels Diputats

El portaveu del grup d'Esquerra al Congrés dels Diputats, Joan Tardà, va dir una veritat només parcial quan es va referir a la corrupció política durant una de les seves intervencions al debat parlamentari que es va realitzar aquesta passada setmana, sobre la moció de censura presentada per Pedro Sánchez contra Mariano Rajoy.

Tardà va criticar amb duresa la corrupció del PP, avalada per la primera sentència judicial d'importància sobre el cas Gürtel, i va assegurar que realitzava aquesta crítica "amb la credibilitat que ens dóna ser un partit republicà amb 85 anys d'història, haver governat a totes les administracions i no tenir cap cas de corrupció".

Això és cert, però Tardà oblida les nombroses ocasions a les quals el seu partit ha protegit al Parlament de Catalunya Convergència de nombrosos casos de corrupció, impedint comissions d'investigació i mocions de condemna sobre aquests casos que han afectat els convergents. És a dir, Esquerra no ha tingut casos de corrupció, però ha ajudat Convergència a tapar els seus i eludir les seves corresponents responsabilitats polítiques.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Jorge, BcnisnotCat, 04/06/2018 - 19:23

Tardà menteix. Susqueda está considerat "el poble més corrupte d'Espanya", amb gairebé un 20% de la seva població imputada per corrupció i era governat per ERC. Mireu les notícies de l'agost de 2016. No se val dir que els vab fer fora i ja no hi són al partit. També és el partit amb més condemnats per pederàstia (4 a març de 2017)