Publicitat
Confidencial · 17 d'Abril de 2018. 00:10h.

Té direcció el PDECat?

El partit s'enfonsa al desconcert

Té direcció el PDECat?

La coordinadora general del PDECat, Marta Pascal, durant un acte del partit

La direcció del PDECat, liderada per la seva coordinadora general, Marta Pascal, es troba a hores d’ara en una situació molt difícil, perquè segons fonts del partit, ha de donar suport a Puigdemont, tot i que està totalment en contra de l'estratègia de l'ex president, basada en un augment de la tensió amb l'Estat mitjançant el plantejament de propostes inviables, com en el cas de la investidura.

El problema del PDECat és que sap que les seves perspectives electorals serien molt negatives si trenca amb Puigdemont. Per tant, han de mantenir aquesta aliança, tot i que Pascal i el seu nucli de dirigents estan a favor de posicions moderades i realistes i rebutgen l'estratègia de Puigdemont de fomentar la tensió amb l'administració espanyola.

A partir d'aquesta situació, la direcció del partit ha entrat a una fase de molt baix protagonisme, cedint totalment davant de Puigdemont. Pascal i el seu grup afí de dirigents no poden defensar les posicions de l'expresident, perquè són contràries a l'actual estratègia del PDECat, però saben que Puigdemont és la seva única possibilitat d'evitar un enfonsament electoral.

Publicitat

0 Comentaris

Publicitat