Publicitat

Creix l'oposició a Puigdemont

Tensió a la CUP

Els diputats de la CUP durant una roda de premsa al Parlament

Els diputats i dirigents de la CUP estan intentant que la nova legislatura assumeixi les seves exigències que s'apliqui el projecte independentista que va culminar amb la declaració d'independència (DUI). La posterior aplicació per l'administració espanyola a la Generalitat de l'article 155 de la Constitució va provocar el fracàs total del projecte.

Tanmateix, ni Esquerra, ni el PDECat, ni fins i tot la candidatura de l'expresident Puigdemont, Junts per Catalunya, no fan cap cas als plantejaments cupaires, el que està provocant que sectors de base de la formació estiguin qüestionant el suport de la CUP a una eventual investidura de Puigdemont.

En aquest sentit, ha causat un fort impacte negatiu en amplis sectors de la CUP la recent declaració de Puigdemont pel que fa a la possibilitat de negociar amb l'administració espanyola el referèndum sobre la independència de Catalunya, acceptant la participació no només dels ciutadans catalans, sinó de tots els de l'Estat espanyol.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Tabarnia is Not Catalonia , Barcelona, Tabàrnia, 26/01/2018 - 07:59

És normal que les joventuts nacionalistes-etnicistes d’ultradreta (CUP) passin un mal moment: la llei i els drets civils dels catalans segueixen vigents sota la protecció de la Constitució