Publicitat

Entre 300 i 500 volen anar a altres cossos

Tensió als Mossos

El president Torra saludant comandaments dels Mossos d'Esquadra

La tensió dins el cos dels Mossos d'Esquadra es manté a conseqüència de la pressió independentista, una pressió a la qual col·laboren les mateixes autoritats de la Generalitat. A més, la celebració del judici per l'intent independentista de la tardor del 2017, està tenint un impacte molt negatiu sobre la imatge pública de la policia catalana.

Aquestes circumstàncies estan provocant que bastants agents, que es troben actualment a una situació difícil, perquè estan rebent aquesta pressió de l'independentisme, estiguin decidits a utilitzar la futura regulació que permetrà el seu pas cap a altres cossos policials, en aquest cas estatals, com a la Guàrdia Civil o el Cos Nacional de Policia [espanyola].

La regulació legal d'aquesta qüestió encara no està preparada, i fonts solvents diuen que entre 300 i 500 agents dels Mossos, si no més, han demanat que s’engegui aquesta normativa per sortir cap a altres cossos. Les mateixes fonts expliquen que l'actual direcció política del Departament d'Interior de la Generalitat ha aguditzat la pressió independentista sobre el cos.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Protágoras, bcn.España, 24/04/2019 - 11:43

La estrategia es la misma que utilizaron en las escuelas y demás instituciones de las que se han apropiando. Hacer la vida imposible a los constitucionalistas para que abandonen y en su lugar enchufar a los suyos. Si el gobierno no actúa los constitucionalistas serán sustituidos por nacionalistas, como sucedió en las escuelas.

#1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 24/04/2019 - 00:12

Cuanto antes disuelvan a esta policía política progolpista mejor para todos.