Publicitat
Confidencial · 12 de Febrer de 2018. 00:15h.

Tensió PDECat-Puigdemont

El partit aposta per la via legal

Tensió PDECat-Puigdemont

Marta Pascal, coordinadora general del PDECat, durant una entrevista periodística

La direcció del PDECat ha entrat ja a un escenari de confrontació oberta amb Puigdemont i Junts per Catalunya (JxC), que podria tenir conseqüències molt negatives per al futur manteniment de la unitat entre les formacions independentistes catalanes, segons fonts del partit convergent.

El problema de fons és que el PDECat no vol seguir Puigdemont a la via de la unilateralitat il·legal que l'expresident vol forçar per aconseguir la seva investidura. Després, s'estan sumant altres qüestions, com el protagonisme total i absolut que Puigdemont i el seu nucli de dirigents de JxC pretenen tenir sobre totes les decisions pel que fa a l'estratègia del PDECat.

En aquest sentit, les mateixes fonts parlen d'un gran emprenyament dels dirigents del PDECat amb l'actitud de Puigdemont, que es limita a comunicar-los les seves decisions, sense cap debat previ. De tota manera, la posició de l'expresident de la Generalitat podria no ser tan sòlida com sembla inicialment, perquè entre 12 i 15 dels diputats de JxC són membres del PDECat, de fidelitat dubtosa cap a Puigdemont en cas de conflicte greu amb el partit.

Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 EXIT, Barcelona, 12/02/2018 - 09:55

L'unica sortida que els hi queda: MONTAR POLLOS si si mes grans millor

SI PITJOR, MILLOR ¡¡¡¡¡¡

I Catalunya i MES DE LA MEITAT dels catalans?
poden esperar o no hi compten