Publicitat
Confidencial · 7 de Maig de 2019. 00:10h.

Tensions als 'comuns'

Pel fracàs el 28-A i les municipals

Tensions als 'comuns'

Jaume Asens i Ada Colau, després de visitar els independentistes empresonats, en una imatge d'arxiu

Els resultats de les eleccions generals espanyoles del passat 28 d'abril han provocat un augment de les tensions internes als comuns, unes tensions que, de fet, van començar arran del gir de la líder de la coalició, Ada Colau, cap a posicions independentistes fins i tot abans que s'iniciés la campanya electoral del 28-A.

Aquestes eleccions han significat un considerable fracàs per a En Comú Podem, un fet que dóna forces els grups que són contraris a aquest gir independentista de Colau, que es va manifestar, entre d’altres qüestions, en l'elecció per encapçalar la candidatura per Barcelona de la coalició d’un independentista radical com a Jaume Asens.

Ara, els sectors federalistes i autonomistes de la coalició consideren que aquest fracàs tindrà un impacte molt negatiu sobre les eleccions municipals del proper dia 26 d'aquest mes de maig, la qual cosa disminueix manera considerable que Colau pugui mantenir l'alcaldia de Barcelona. Totes les enquestes solvents col·loquen per davant de Colau els candidats d'Esquerra i del PSC.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat