Publicitat
Confidencial · 30 de Novembre de 2017. 00:05h.

'Toc' de la UE a Puigdemont

"Ens basem en l'estat de dret"

'Toc' de la UE a Puigdemont

Puigdemont presentant la candidatura de Junts per Catalunya prop de la ciutat belga de Bruges

Les recents declaracions contra la Unió Europea (UE) de l'expresident Puigdemont, i la polèmica política que han provocat, han aconseguit un ampli ressò als mitjans de comunicació catalans, encara que no ha passat el mateix amb la resposta d'un portaveu de la Comissió Europea.

Aquesta resposta, que suposa una clara desautorització de Puigdemont, ha tingut un escàs ressò mediàtic, tot i ser distribuïda al conjunt del territori estatal per l'agència Efe. Segons el portaveu de la Comissió, la UE és "una unió de democràcies, basada a l'estat de dret".

A més, la desautorització de les palaras de Puigdemont va més lluny, ja que el portaveu afegeix que la Unió és "el major mercat intern mundial, amb totes les seves economies creixent i amb l'ocupació a nivells històricament alts; el major subministrador d'ajuda humanitària, i una àncora d'estabilitat i prosperitat en un món amb problemes".

1 Comentaris

Publicitat
#1 Mesetario, Meseta, 30/11/2017 - 00:36

Para decadente, la hipotética Cataluña independiente.
Por poner un ejemplo, creo que si Cataluña se independiza, el Barça se largaría de Barcelona y jugaría en lo que quedaría de España, por ejemplo, en Palma de Mallorca.
Igual que el Shajtar Donestsk juega en la otra punta de Ucrania, en Leópolis.