Publicitat
Confidencial · 12 de Gener de 2018. 00:15h.

'Toc' de Mas a Puigdemont

Prioritats: "El país, el partit i la persona"

'Toc' de Mas a Puigdemont

Imatge d'arxiu de l'expresident Artur Mas

Encara que Artur Mas evités de forma prudent qualsevol crítica directa cap a l'ex president Puigdemont durant el seu anunci que ha decidit passar a un segon pla, els dirigents del PDECat tenen molt clar que les àmplies discrepàncies estratègiques entre ambdós és una de les causes de la decisió de Mas.

Una al·lusió indirecta, però amb un gran contingut crític contra Puigdemont, es va produir quan Mas va plantejar durant la seva intervenció un ordre de prioritats que desqualifica les exigències del seu successor a la presidència de la Generalitat, actualment fugat a Brussel·les per eludir l'acció de la justícia espanyola.

En aquesta línia, Mas va assegurar que aquest ordre de prioritats ha de ser el següent: "Primer el país, després el partit i, finalment, la persona". Aquest plantejament, dirigit cap a Puigdemont, coincideix amb el que mantenen amplis sectors del PDECat i d'Esquerra, que consideren que el principal objectiu de l’expresident, refugiat a Brussel·les, és protegir-se personalment.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat