Confidencial · 21 de Juny de 2019. 00:10h.

'Toc' del Govern a Canadell

Li diu que està "al servei de les empreses"

'Toc' del Govern a Canadell

Imatge de la presa de possessió de Joan Canadell com a president de 'la Cambra'

El nou president de la Cambra de Comerç de Barcelona, la Cambra, Joan Canadell, situat ideològicament al sector més radical de l'independentisme català, va obrir fa alguns dies el seu mandat a l'entitat amb una intervenció que va ser, bàsicament, una crida als empresaris catalans, amb l'objectiu que donin suport l'alternativa independentista per al futur de Catalunya.

Aquest plantejament li va semblar excessiu fins i tot a la consellera d'Empresa del Govern de la Generalitat, Àngels Chacón, un dels més importants suports que ha tingut Canadell per arribar a la presidència de la Cambra. El nou president de l'entitat havia dit, entre d’altres coses: "Deixeu-nos somiar que serem un estat, perquè estem convençuts que serà el millor per a l'empresa i per a la societat catalana en general".

De la seva banda, el to de la consellera Chacón durant la seva intervenció va ser diferent, perquè va demanar "lleialtat" a l'economia productiva de Catalunya i, davant del tarannà independentista de les paraules de Canadell, li va recordar que "la Cambra de Comerç de Barcelona, com a la resta de cambres del territori, ha d'estar al servei de les empreses”. La intervenció de la consellera va estar molt lluny de ser un manifest independentista, com sí que ho va ser la de Canadell.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat