Publicitat
Confidencial · 5 de Novembre de 2019. 00:45h.

'Toc' del PSOE a Iceta

Això del programa no va ser un oblit

'Toc' del PSOE a Iceta

Miquel Iceta i Pedro Sánchez durant un acte electoral

Amplis sectors del PSOE, entre ells la gran majoria dels seus influents barons territorials, estan començant a analitzar amb una gran preocupació els moviments del PSC, que dirigeix Miquel Iceta, segons fonts dels socialistes espanyols. Es podria dir, afegeixen, que el líder del PSC està sotmès a hores d'ara a una vigilància especial pel PSOE.

Aquestes fonts aclareixen que la recent desaparició del programa electoral del PSOE per al 10-N de les al·lusions al caràcter plurinacional de l'Estat, posteriorment rectificada, no va ser un oblit, com van dir oficialment els dirigents del PSOE. De fet, es va tractar d'una advertència dirigida a Miquel Iceta davant del que consideren una dinàmica de tolerància amb els independentistes catalans.

La primera llum d'alarma sobre aquest afer es va encendre al PSOE quan el PSC es va negar a votar a favor de la moció de censura contra Torra presentada al Parlament de Catalunya  per Ciutadans. Posteriorment, els greus disturbis promoguts per l'independentisme a Catalunya van deixar la imatge que els socialistes catalans s'havien negat a votar en contra d'aquests promotors de la violència.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat