Publicitat
Confidencial · 26 de Març de 2020. 00:45h.

'Toc' d'un general a Colau

“Se’n recorda de Santa Bàrbara quan trona"

'Toc' d'un general a Colau

El general Fernando López Del Pozo, a l'entrevista amb el diari 'El País'

La relliscada d’Ada Colau demanant que l'Exèrcit munti un alberg a unes instal·lacions de la Fira de Barcelona, al marc de les actuacions contra l'epidèmia del coronavirus, després d'haver exigit la retirada dels militars del Saló de l'Ensenyament de la capital catalana, ha rebut un comentari irònic d'un alt comandament de l'Exèrcit de Terra.

Es tracta del tinent general Fernando López del Pozo, cap del Comandament d'Operacions, encarregat per l'Estat Major de l'Exèrcit de dirigir l'actuació militar contra l'epidèmia, i que va ser preguntat per aquesta contradicció de l'alcaldessa de Barcelona al transcurs d'una entrevista publicada recentment pel diari El País.

Durant l'entrevista, el periodista li planteja al general López del Pozo que “l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, que no volia l'Exèrcit al Saló de l'Ensenyament, ha demanat el seu suport per muntar un alberg a la Fira” de la ciutat. I la contestació de l'alt comandament militar és: “Alguns se’n recorden de Santa Bàrbara quan trona”.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat