Publicitat

Sembla que Puigdemont l'ha rehabilitat

Torna Artadi

L'expresident Puigdemont amb Elsa Artadi, en una imatge d'arxiu

Sembla que Elsa Artadi ha revifat políticament, i fonts independentistes comenten que la demostració més evident d'aquest fet és la seva designació com a membre de la representació catalana a la mesa de diàleg de l'independentisme amb l'Estat. Aquesta designació també implicaria una reconciliació política amb l'expresident Puigdemont.

Artadi va intentar, fa algun temps, un cert desmarcatge del radicalisme gestual i simbòlic del grup de Waterloo, per acostar-se cap a posicions més pragmàtiques, la qual cosa va motivar que fos apartada del nucli de confiança de l'expresident. Llavors, es va refugiar a la política municipal, i actualment és regidor de Junts per Catalunya a l'Ajuntament de Barcelona.

Les mateixes fonts diuen que la regidora està a la mesa de diàleg com a part de la quota de representants de Puigdemont, que no hauria pres aquesta decisió sense tenir totalment garantida la lleialtat de la dirigent independentista. Aquest passat dimecres, quan es va reunir per primera vegada la taula de diàleg, tots els representants catalans anaven amb el llaç groc a la solapa, i Artadi portava, a més, una petita xapa amb el rostre de Puigdemont.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#1 botifler1914, Waterpus, 28/02/2020 - 10:15

Se ha cansado de Borras, cosas del haren.

#1.1 Mat, Esplugues, 28/02/2020 - 20:40

No.m'agrada lo que he.llegit,opini i.pensament unic.