Publicitat

Perquè hi ha candidats empresonats

Torna l'èpica

Reivindicació de la llibertat dels independentistes empresonats

La decisió del magistrat del Tribunal Suprem Pablo Llarena de deixar a la presó quatre dels dirigents independentistes investigats pel procés sobiranista, ha retornat un cert to èpic a la campanya de les formacions independentistes davant de les eleccions del proper dia 21. Aquest plantejament èpic havia quedat molt deteriorat després de les renúncies que els empresonats havien protagonitzat davant del magistrat durant les seves recents declaracions.

La previsió que tots els investigats quedarien en llibertat implicava que l'independentisme perdia l'argument de la Llibertat de presos polítics, el que plantejava un problema, ja que el contundent fracàs del procés sobiranista ha deixat els independentistes amb pocs arguments electorals.

En qualsevol cas, alguns experts en demoscòpia creuen que aquest fet no aportarà una xifra important de vots a l'independentisme, perquè opinen que les formacions independentistes van arribar gairebé al seu sostre electoral a les eleccions del 27 de setembre del 2015, que van ser convocades amb el caràcter de plebiscitàries.

0 Comentaris

Publicitat