Publicitat
Confidencial · 16 de Maig de 2019. 00:35h.

Torpede a l'independentisme

ERC i JxC, fora de la Mesa del Congrés

Torpede a l'independentisme

Imatge d'arxiu de la Mesa del Congrés dels Diputats

El futur candidat a la presidència del nou Govern espanyol, Pedro Sánchez, està començant a demostrar que la seva actitud cap a l'independentisme català ha canviat amb el resultat de les eleccions generals del passat 28 d'abril. El líder del PSOE se sent ara amb més força política, i el seu tarannà cap els independentistes és més dur que abans del 28-A.

Fonts del PSOE confirmen aquesta idea, i asseguren que una demostració del nou to de Sánchez amb l'independentisme català ha quedat reflectit pel fet que ni Esquerra ni Junts per Catalunya, que sumen un total de 22 diputats al Congrés, tindran representació a la Mesa de la cambra legislativa espanyola. Els llocs s'han repartit entre el PSOE, PP, Ciutadans i Podem.

L'exclusió de l'independentisme és una clara advertència en el sentit que el PSOE no deixarà gaire marge de maniobra als independentistes catalans, tot i que els socialistes mantenen de manera pública i oficial la seva posició favorable al diàleg amb l'independentisme. És evident, però, que la situació no és la mateixa que abans de les eleccions.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat