Publicitat

Després d'equivocar-se d'estratègia

Torra afluixa

Imatge d'arxiu del president Torra

El president Torra ha rebaixat la seva virulència contra l'actuació de l'administració espanyola pel que fa al coronavirus, després que unes declaracions sobre l'afer que va realitzar a la cadena britànica BBC fossin criticades no només al conjunt de l'Estat, sinó també per Esquerra, que ho va fer públicament, mitjançant la seva portaveu, Marta Vilalta, i fins i tot dins de Junts per Catalunya.

Torra va falsejar la realitat i va dir a la BBC que les autoritats espanyoles impedien el confinament a Catalunya. D'aquesta manera, responsabilitzava el Govern de l'Estat de les conseqüències de l'epidèmia a Catalunya: “Les nostres competències van ser centralitzades, i ara tenim menys competències per a ajudar la nostra gent”, va assegurar el president de la Generalitat.

El fet que el cap de l'Executiu espanyol, Pedro Sánchez, fins i tot es negués a comentar l'afer, va ressaltar la gravetat de l'error de Torra, que va ser desqualificat des de totes les instàncies de l'Estat, amb un desgast considerable de la imatge de les institucions catalanes. Després d'aquest episodi, el president de la Generalitat està evitant utilitzar expressions que puguin provocar noves critiques.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat