Publicitat

Prepara l'ofensiva contra la sentència

Torra busca brega

El president Torra, durant un acte de Junts per Catalunya

Fonts de l'independentisme moderat asseguren que el president Torra està començant a preparar una resposta des del Govern pel que fa a la futura sentència del judici contra els processats pels fets que van culminar amb la declaració d'independència de Catalunya durant la tardor del 2017, atès que es preveu que aquesta resolució sigui finalment condemnatòria.

En aquesta línia, els canvis que s'estan produint als Mossos d'Esquadra tenen com a objectiu l'intent de garantir que la policia catalana no actuarà contra els grups que protagonitzin disturbis durant aquestes possibles protestes, com els comitès de defensa de la república (CDR ). En situacions similars anteriors, els Mossos, van actuar contra els promotors de desordres.

A més, Torra vol tenir la seguretat que el conjunt de la maquinària del Govern secundarà l'ofensiva contra la sentència, la qual cosa està provocant crides interns per fer pinya, un  plantejament que no està sent compartit per diversos sectors, crítics amb aquesta dinàmica. El president està intentant tenir garanties absolutes de fidelitat de tot l'aparell de la Generalitat.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 Albert, BCN, 13/06/2019 - 21:54

Espero que el coche oficial tenga un maletero grande... jjj

#9 Xavi, Barna, 13/06/2019 - 20:57

Están preparando la traca final, una auténtica mascletá, veremos como acaba.

#8 El Sifoner, Castelló, 13/06/2019 - 18:39

(..los Mossos d’Esquadra tienen como objetivo el intento de garantizar que la policía catalana no actuará contra los grupos que protagonicen disturbios ..) Ya se encargaran de que eso no sea cierto, que no se cumpla porque sera (creo yo) la puntilla para el cuerpo.

#7 Talegon & Rufian "Fakes", WATERloo, 13/06/2019 - 17:49

Torra el tipico broncas de discoteca.
Con sus colegis Terribas, Quico S. Infrecuents, Sanchis tv3% i el fill de Pujol X

#6 Alcoberro´s, Barcelona, 13/06/2019 - 15:05

Estos mandatarios pajilleros como el chistorra son los que encienden la mecha y luego ellos se largan escondidos en un maletero de un coche.