Publicitat

Està sorprès per les protestes

Torra, desconcertat

El president Torra durant una intervenció (foto: Govern)

L'actual i àmplia onada de protestes de diversos col·lectius professionals de Catalunya, dependents de l'administració de la Generalitat, ha sorprès totalment el president Torra, que ha entrat a una fase d'un gran desconcert polític, segons fonts de l'administració catalana, que expliquen que el president no acaba d'entendre les raons dels vaguistes.

Les mateixes fonts diuen que, tot i que el focus de les crítiques s'ha centrat a Torra, la realitat és que el conjunt del Govern tampoc no havia previst en cap moment que pogués passar el que ara està passant. En el mateix sentit, les autoritats de la Generalitat estan molt sorpreses per la fermesa que estan demostrant els col·lectius que protagonitzen les protestes.

De fet, afegeixen, aquest desconcert és el producte de diversos anys de procés sobiranista, durant els quals els responsables dels nivells més alts de l'administració catalana han confós els seus desitjos amb la realitat, creient que l'objectiu d'una inviable independència de Catalunya estava per als ciutadans per sobre de qualsevol altra reivindicació, especialment si es tracta d'empleats de la Generalitat.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Albert, BCN, 30/11/2018 - 21:59

Torra mientras el poble se subleva tu puedes continuar con tu ratafia, tus castells y tus bailer regionales, tienes que estar dedicado a lo que realmente importa en este pais.

#1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 30/11/2018 - 21:46

"el president no acaba d'entendre les raons dels vaguistes." Pero mira que eres corto racistorra. ¿Tu no dijiste "apreteu"? pues te han hecho caso. Deberías estar contento, ya tienes el otoño caliente que deseabas. Disfrútalo.