Publicitat
Confidencial · 11 de Juny de 2018. 00:10h.

Torra dóna suport a Graupera

Un altre conflicte amb el PDECat

Torra dóna suport a Graupera

Jordi Graupera en una imatge d'arxiu

Sembla que el president Torra està disposat a obrir un nou conflicte amb el PDECat, en el marc de les ja tenses relacions que el partit manté amb el tàndem Puigdemont-Torra. Aquesta vegada, el problema es plantejarà pel que fa a les eleccions municipals que se celebraran el proper any.

Torra, que no és afiliat del PDECat, tot i que ha arribat a la presidència amb el suport de la infraestructura i de la direcció del partit, i que, ara per ara, actua seguint les instruccions de l'expresident Puigdemont, ja s'ha reunit amb Jordi Graupera, que pretén aglutinar una candidatura unitària de tot l'independentisme a l'alcaldia de Barcelona, i li ha expressat el seu suport a aquest projecte.

Tanmateix, Torra ha pres aquesta iniciativa al marge del PDECat, que ja té una candidata a l'alcaldia de Barcelona, Neus Munté. I fonts del partit afirmen que es tracta d'una posició exclusivament personal de Torra, ja que si el PDECat decideix donar suport al projecte de Graupera, la decisió serà presa pels seus òrgans i tenint en compte, sobretot, l'opinió de Munté.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat