Publicitat

Podria convocar eleccions i anar-se'n

Torra dubta

Imatge d'arxiu del president Torra

Fonts de Junts per Catalunya afirmen que a hores d’ara el president Torra es troba molt pressionat per Puigdemont i el grup de Waterloo, d'una banda, i per Esquerra i el Govern espanyol, de l'altra, a un escenari dominat per les negociacions entre les administracions catalana i espanyola per superar el conflicte actual i aconseguir una certa estabilitat política i institucional.

I Torra, segons aquestes fonts, no troba cap sortida a la situació, atès que les posicions de Puigdemont i d'Esquerra són absolutament contràries. Malgrat que el president de la Generalitat és favorable a la postura de Waterloo, i a més rep una pressió molt forta de Puigdemont, està començant a tenir molts dubtes, i no troba una sortida coherent.

A més, la ruptura de la unitat sembla que, ara per ara, és irreversible, la qual cosa fa que la situació de Torra esdevingui un atzucac. De fet, en aquests moments el president podria estar molt a prop d'arribar a la conclusió que el més raonable és aconseguir l'aprovació dels pressupostos de la Generalitat i convocar eleccions, que és el que va anunciar recentment, per a després abandonar l'activitat política.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Lepero, Barcelona/Tabarnia, 19/02/2020 - 18:43

Lo de irse es demasiado bonito para ser verdad.