Publicitat
Confidencial · 25 de Febrer de 2020. 00:10h.

Torra empipa els convergents

Creuen que no vol pactar amb el PSOE

Torra empipa els convergents

El president Quim Torra en una imatge d'arxiu

Amplis sectors del PDECat són favorables a la negociació amb l'administració espanyola per buscar una sortida al conflicte català. I en aquest sentit, fonts d'aquests col·lectius són molt crítics amb l'actitud del president Torra i d'altres dirigents de Junts per Catalunya (JxC) pel que fa a les negociacions que s'estan realitzant entre les administracions catalana i espanyola.

Concretament, aquests sectors del PDECat estan convençuts que el president de la Generalitat, secundat pels representants de JxC a la negociació amb el Govern de Madrid, pretenen boicotejar el diàleg entre ambdues administracions amb l'objectiu clar d'impedir que pugui arribar-se eventualment a un acord sobre el conflicte.

L'actitud de Torra i JxC seria una conseqüència de l'aplicació a aquest afer de l'estratègia de com pitjor, millor, que defensen l'expresident Puigdemont i el grup de Waterloo, ja que, segons les mateixes fonts, el president de la Generalitat i els negociadors de JxC estan seguint a les converses les instruccions que els arriben des de Bèlgica.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat