Publicitat
Confidencial · 10 de Desembre de 2019. 00:10h.

Torra empipa els presos

Va a Lledoners per veure només Cuixart

Torra empipa els presos

El president Torra durant una intervenció al Parlament

Els dirigents independentistes condemnats pels fets de la tardor del 2017 i actualment empresonats, són crítics amb algunes estratègies de l'independentisme, especialment, amb la total absència de criteris unitaris. I en aquest ambient poc propici, el president Torra va cometre un error durant la seva última visita a la presó de Lledoners.

El passat 28 de novembre, Torra va anar a Lledoners, i va visitar Jordi Cuixart, president d'Òmnium Cultural. Després, el president de la Generalitat va abandonar l'establiment penitenciari sense mantenir cap contacte amb la resta de dirigents independentistes empresonats, una omissió que, segons fonts del PDECat, va provocar un cert empipament entre ells.

Les mateixes fonts afirmen que Torra va demostrar amb aquest comportament una total absència de sensibilitat pel que fa a un afer que és actualment el més sensible al conjunt del món independentista, la situació dels líders empresonats. I creuen que el president, que verbalment és un dels activistes més favorables a aquests presos, va perdre una excel·lent oportunitat de demostrar aquest activisme a la pràctica.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat