Publicitat
Confidencial · 25 de Març de 2020. 00:25h.

Torra empipa fins i tot ERC

Amb la seva actitud sobre el coronavirus

Torra empipa fins i tot ERC

Muntatge gràfic sobre Oriol Junqueras i Quim Torra

L'actitud de Torra durant la crisi del coronavirus, intentant dividir l'acció unitària de l'Estat per frenar l'epidèmia, ha provocat una gran inquietud fins i tot entre sectors de l'independentisme català, com és el cas d'Esquerra, on els principals dirigents consideren que moltes de les actuacions del president de la Generalitat han estat un greu error.

Fonts d'ERC admeten que, en aquest sentit, l'actuació de Torra ha ampliat l'àmplia esquerda existent entre el partit que dirigeix Oriol Junqueras i Junts per Catalunya (JxC). De fet, la portaveu d'Esquerra, Marta Vilalta, ha retret el plantejament del president de la Generalitat: “Ens equivocaríem si féssim una batalla política o partidista, de politiqueria, per intentar treure un rèdit d'aquesta situació de crisi. Tots els esforços han d'anar a aliar-nos per lluitar contra aquest virus”.

Dins de JxC, alguns dirigents estan convençuts que Torra ha pretès fer campanya davant de les properes eleccions catalanes, per reduir distàncies amb Esquerra que, segons totes les enquestes solvents, serà el partit guanyador. És possible, però, que al president català li hagi sortit el tret per la culata, atès que la seva actitud ha estat valorada de manera molt negativa dins i fora de Catalunya.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#2 Alejandro, Villadecans, 25/03/2020 - 08:21

Pues que salgan y lo digan abiertamente que el Torra es un inutil y una carga para Caraluña, no dicen que ellos luchan por Cataluña pues que ataquen a su enemigo que lo tienen en casa

#1 Andreu, Mataro, 25/03/2020 - 00:18

Probablement al llarg de la seva llarga història la Generalitat de Catalunya no havia caigut mai tant baix com amb aquest home que porta l'odi com a bandera.

#1.1 A.Bcn, Barcelona, 25/03/2020 - 11:59

Convé no oblidar que ERC ha fet tot el que ha pogut per aconseguir que la Degeneralitat assoleixi aquest nivell d'infamia.

#1.2 CMR, BCN, 25/03/2020 - 23:26

Hombre, la Generalitat de Companys yo creo que es peor, más que nada por las sentencias de muerte.

Pero entiendo lo que dices.